Хомич Г. П.
Характеристика | Значения |
---|---|
Должности, звания | доктор тех. наук; професор; завідувач кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства |
Специальности | 03.00.20 |
Научные советы | 41.088.02 |
Авторских диссертаций | 0 |
Руководимых диссертаций | 0 |
Оппонируемых диссертаций | 1 |
Диссертации, в которых участвует Хомич Г. П.:
Автор | Наименование | Год | Спец | Совет | Руководитель | Оппонент(ы) |
---|---|---|---|---|---|---|
Журлова О. Д. | РОЗРОБКА БІОТЕХНОЛОГІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ З ЗЕРНОВОЇ СИРОВИНИ | 2015 авг | 03.00.20 | 41.088.02 | Капрельянц Л. В. [2] | Хомич Г. П. [2]; Ямборко Г. В. |
Взаимосвязи персоны: